RSS 2.0

Avvärjningsklinik

Hejsan, färgade håret igår. La i svart i undercuten och i botten på resten av håret, men när jag skulle skölja ur färgen så färgade det av sig på mitt gråa och det blev mörkgrått. Blev ju inte direkt fult men ganska stor skillnad mot innan. Bild kommer när jag får tummen ur.

Måste fan chilla med hårfärgningen känner jag, blekte det för två veckor sedan och la i lite brunt, färgade grått förra veckan, blekte och färgade grått igen i lördags och nu svart igår. Undra hur mycket pengar jag spenderat på hårfärg? Brb avvärjningsklinik.

Klippte mig förövrigt igår.
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Love is the new denim or black.

Åh kissar på mig, vill ha den riktiga musikvideon nu! Detta är från "A very gaga thanksgiving" som visades ikväll på ABC.
Johan
[3] kommentarer // kommentera!

Sad Note

Lillasyster är "jette ledsen nu" för att Björn inte använder telefonen hon gav till honom.
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Cinnamon Buns

Tja! I helgen har jag jobbat och resten av tiden har spenderats med att övningsköra,fira brodern som blev 18 i lördags och hemma hos Johanna. Klockan tio igårkväll fick vi för oss att vi visst skulle baka kanelbullar, sagt och gjort och det blev nog de godaste bullarna jag ätit. Kastade med en bild för att visa hur söndagsfräsch jag var, liknar en alien men det är som sagt tillåtet på en söndag.
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Grey

HEJSAN, kände i förrgår att jag haft min hårfärg för länge (ca två veckor) så bestämde mig för att färga det grått, blev inte lika grått som förväntat men jag är nöjd. De senaste dagarna har jag mest glidit runt, träffat vänner och bara varit. Idag har jag mest suttit vid datorn, beställt en affisch och lagat mat. Ikväll har jag inget planerat, imorgon jobbar jag. Känns ovanligt bra faktiskt.
johan
[5] kommentarer // kommentera!

bajs

johan
[2] kommentarer // kommentera!

Hair Products

Tänkte bara visa hur lite hårprodukter jag har, behöver nog köpa mer? Nej men skämt åsido. Senaste tillskottet eller tillskotten är två extreme wash från d:fi, Beach spray från samma märke och ett matt wax från Tigi Bed Head. Har redan planerat nästa planerade tillskott och då blir det nog ett sprayvax eller något som framhäver lockar på något vis, någon som har några tips på sådana produkter? Och när vi ändå håller på så kan ni väl berätta vad ni använder till ert hår?
Har dessutom ännu ett vax, två glanssprayer och ett värmeskydd som är ute på rymmen.
johan
[10] kommentarer // kommentera!

Virgin Blak

Dessa prytlar skulle inte passa in helt fel i min garderob Eller på min kropp.
+ Ett par Creepers och ett par svarta Martens. Liksom åh mitt liv hade varit fulländat, synd att allt bara ska vara så dyrt.
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Day 30

Your highs and lows this Month.
Börjar med mina highs, och det största high jag har haft denna månad är väl att jag kommit Jennifer och Lw närmre. Vi mediakids måste hålla ihop. Dessutom är min viktnedgång en stor high, nästa månad ska jag dessutom börja gymma så vi får någon ordning på det här. Och lows då, det största lowen denna månad är väl att jag åter igen fått bevisat att man kan inte lita på precis alla bara för de är snälla. Har hänt mig allt för många gånger nu, lär mig aldrig. Några fler lows kan jag inte riktigt komma på nu på rak hand, känns relativt bra med fler highs än lows!
johan
[0] kommentarer // kommentera!

Past Few Days

Ett axplock av bilder från de senaste dagarna.
Pussmun
Shot på krogen och lyxiglunch i plastlåda med Johanna dagen efter.
En sväng till moskéen med Johanna...
Vacker himmel.

I lördags var det ju halloweenpartaj hemma hos Lw med deras klass, jag och Linus var i princip de enda som inte tillhörde klassen, jag var utklädd till Lady Gaga vilket sedan fick bli söndersnortad östermalmszombie. Efter drog vi ut på krogen och tog oss ett glas för mycket och svängde våra lurviga på dansgolvet. Bilder från det finns på facebook för de som letar/snokar mycket noga.
[0] kommentarer // kommentera!

Jane Doe

johan
[0] kommentarer // kommentera!

Day 29

Goals for the next 30 days.
Söka massa jobb, köpa gymkort och fortsätta med dieten är nog de enda målen jag har för de kommande 30 dagarna!
It's doesn't get much more intresting than that!
johan
[0] kommentarer // kommentera!

Christina Aguilera

Ingen kan någonsin förklara min kärlek för Christina Aguilera, vackraste någonsin och rösten hennes ska vi inte ens tala om, mhm! Det var 2005-2007 det, nu har hon gått upp väldigt i vikt och är långt ifrån lika fin som hon var innan, hoppas verkligen hon går "back to basics" och gör en supercomeback snart!
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Day 28

Svarade ju på frågor från en lista för ungefär ett halvår sedan och tänkte nu att jag kunde skriva de tre dagarna som är kvar då jag inte har så mycket annat intressant att dela med mig av.

Something that you miss.
Jag saknar tiden då jag hade en bästa vän att umgås med hela tiden, har ju min Johanna nu men vi umgås inte så ofta då vi båda jobbar och vi har inte längre lika intressen som vi hade förr. Dock skönt att jag klarar mig själv nu, hade ganska dåligt självförtroende och skulle aldrig fått för mig att till exempel gå på stan själv för några år sedan, idag kan jag göra det utan problem. Har kommit en bra bit på vägen men har en liten bit kvar, sluttampen.
johan
[0] kommentarer // kommentera!

No Shave November

Fick för mig att försöka mig på No shave november, att inte raka sig på 30 dagar to rase awareness  of prostata cancer! Lite en kul grej, jag tjuvstartade och nu har jag inte rakat mig sedan en vecka tillbaka, ser ut och känner mig som en igelkott. Är lite missnöjd för mitt stubb är mörkt på och underhakan, men i mustaschen och kinderna är håret ljust.  Någon som är med och deltar?
johan
[2] kommentarer // kommentera!