RSS 2.0

Mobilupdate

Hej, fick nyss världens största julklapp av min bff Johanna.

 

[6] kommentarer // kommentera!

Tokio Hotel Overseas

Åh, älskar att det äntligen börjat hända ett och annat i TH-världen, nya appen som släppts till android market och snart släpps till i Appstore. Så hoppas ni "aliens" med en androidtelefon har laddat hem den!? Det har även snackats om en ny skiva till våren, i tokio hotel-prat betyder det att skivan kommer typ till nästa vinter. Kul.
johan
[0] kommentarer // kommentera!

2 years

För tio dagar sedan så hade jag haft denna bloggen i två år, så därav bilden nedan som är tagen just när jag började att blogga i December 2009. Gjorde dock om den till en Gif, lite roligare och ser det inte lite ut som att jag dansar? Med livlig fantasi kanske. Tvivlar på det men skulle vara kul att veta om det finns någon som läste min blogg på den tiden som kikar in fortfarande?

Måste säga att jag kommer vara "forever questionmark" över varför jag klippte mitt hår, förstår inte?
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Smulan

Filmade lite idag när Smulan kikade i fönstret, dvs det + sova + bli kliad på magen är hennes favoritsysslor. Synd bara att kvaliteten blev som den blev. Men men, sånt är livet.
johan
[5] kommentarer // kommentera!

Natten går tunga fjät

Imorse gick jag upp i gryningen och åkte ner på min systers skola för att kolla på deras luciatåg, fick dock inga bra bilder på själva luciatåget eftersom vi syskon och föräldrar fick stå längst bak i salen, varför vet jag dock inte. Kan erkänna att jag blev lite rörd när de sjöng "Himmelen i min famn". Och under "Natten går tunga fjät", såklart...
johan
[15] kommentarer // kommentera!

Canon EOS 1000D video record test

Hej, laddade hem ett program till datorn som gör att jag kan spela in med min systemkamera (som inte har videofunkton) när den är kopplad till datorn. Kvaliteten blir asbra, kan spela in upp till 770 x 790p, om inte mer och det är bra, bättre än 720p på Youtube!
johan
[7] kommentarer // kommentera!

Becca Babycake

Hej. Brukar inte länka, tipsa osv om andra bloggare av den enkla anledningen att jag inte vill unna dem mer publicitet och besökare......Nej skämt åsido, men kolla in denna bruttas blogg, sjukt häftig, väldigt inspirationell och kolla bara hur fin hon är.

Kika in hennes blogg genom att klicka på bilden eller här, här eller här.
[2] kommentarer // kommentera!

Crew Neck With Sheer Panel

Åh snälla lord have mercy! Har ni någonsin sett en snyggare tröja eller? NEJ skulle inte tro det va.
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Greyscale and Colour

Min fina vän Johanna, min nya tigerring och julbelysningen vi satt upp utomhus. Måste verkligen ta tag i mitt fotande känner jag, dessa bilder är alla tagna idag, utom den på Johanna som togs igår annars har jag inte tagit bilder med min systemis på flera veckor, den 17 oktober var sist för att vara exakt.
johan
[1] kommentarer // kommentera!

Talk about our future like we had a clue

Går emot alla "Tokio hotelfangirl rules" osv nu men åh. Har i och för sig alltid gillat Katy Perry men när Teenage Dream kom så ba mhm, föll jag och nu har jag fallit återigen, lite hårdare denna gång. Texten får mig att vilja dö, på ett bra sätt. ♥
johan
[1] kommentarer // kommentera!

Gifyo

Här sitter jag och klappar min ko:
johan
[4] kommentarer // kommentera!

Lady Gaga|January issue|Vanity Fair

Åh, "I can't" ♥
johan
[1] kommentarer // kommentera!

Creepers 'n hair

Fick hem mina skor i fredags förra veckan och färgade håret som jag skrev i förra inlägget. Var inte beredd på att håret skulle bli mörkare då det svarta färgade av sig men är inte missnöjd och gillar det mer och mer för varje gång jag ser mig själv i spegeln. Vad tycker ni? Ser jag ut som Gunnar_85 eller är det "high fashion"? Det tycker nämligen jag..
johan
[6] kommentarer // kommentera!