RSS 2.0

Min tumblr

http://bananahamok.tumblr.com/
kan ni ju kika in om ni känner för att göra det.

[1] kommentarer // kommentera!

Insidious

God kväll. Idag har jag varit i skolan, sista måndagen ever på gymnasiet. Vi satt mest ute i solen, snacka skit och kolla facebooken var och varannan minut. Efter skolan tog jag cykeln, JA, ni läste rätt, jag började cykla idag och det var rätt skönt faktiskt. Ah men iallafall så cyklade jag hem, lagade lite mat åt mig och brodern sedan cyklade jag ner till Johanna och umgicks med henne och Josefine. Kom nyss hem därifrån och ska nu kolla på Insidious, ska tydligen vara apläskig. Egentligen skulle jag sett den igår men vågade bara se tills titeln kom fram, dvs ca 10 sekunder.

Imorn ska jag först till skolan, fika lite och få reda på betyget i foto b och c kurserna efter det ska jag titta i lite affärer tillsammans med Johanna och Josefine. Ska dessutom färga (och klippa, om jag får) Johannas hår.

j
[0] kommentarer // kommentera!

Studentfoto

Såhär såg det ut under gårdagen då jag, mamma och lillasyster Lina var hos mormor. Vi hittade på mormors studentfoto som Lina sedan spelade kort och umgicks med. Riktigt trevlig var studentfotot dessutom. Änt' dom vackra?


j
[0] kommentarer // kommentera!

Born this way deluxe edition


Fick ju hem denna här om dagen, Deluxe versionen av Lady Gagas platta Born this way. Den är SÅ BRA! Och jag tror alla som lyssnat på den håller med mig, om inte så har ni förmodligen någon form av hörselskada..
j

[0] kommentarer // kommentera!

framtidsorkan

Hej, Tilly tyckte jag var lite dålig på att uppdatera och det kan jag hålla med om. Frågan är bara vad jag ska skriva om då det är lite som en orkan i huvudet just nu inför studenten. Betygen i alla kurser utom foto b-c är klara, foto får jag reda på tisdag då vi har sista fotolektionen. Vad jag ska ha på mig är oxå klart förutom det jag ska ha under kavajen, kan inte bestämma mig om jag vill ha en supersnygg tshirt eller skjorta. PANIK.


En liten ledtråd. Kanske rätt uppenbart, jag vet inte.

j
[1] kommentarer // kommentera!

Ny design

Som ni ser så har jag ju en ny design, lite kul sådär med något fräscht och riktigt gjort denna gång och eftersom jag inte är världens bästa på webbdesign och liknande så fick min kära vän Matilda fixa den åt mig, det var ju inte så jag tvingade henne och hotade med piska och så men visst är designen bara SÅ SNYGG nu?

Det firar vi med en relativt ny bild på mig och Smulan.

Nu är det bara två veckor kvar till studenten, betygen i det flesta ämnena är satta och det enda jag har kvar i skolan att göra är ett prov i bokföring och årsredivisniningen, efter det är jag helt klar med gymnasiet. Typ. Måste ju fortfarande gå till skolan i två veckor till, till vilken nytta kan man då undra? Vilket jag med undrar.

j
[1] kommentarer // kommentera!

jedward

Det är ju verkligen jättesynd också att de är så väldigt jättefula.......eller inte.
kram j
[2] kommentarer // kommentera!

Lady Gaga for V Magazine AsiaMycket Gaga här nu känner jag men liksom hur fin är hon inte på en skala?
j
[3] kommentarer // kommentera!

Born This Way Acapella

På fredag visas ju lady gaga presents the monster ball at madison square garden på svt1 klockan 22.40 och en sak är säker - då kommer jag sitta bänkad, det finns ju att ladda hem men jag vill inte se det innan det visas på tv, med bra bild och bra ljud ! Så tips till alla er som inte redan visste att detta visas på svt, KOLLA PÅ DET FÖR I HELVETE eller om ni inte känner för det så skiter ni bara i det.
kram j
[1] kommentarer // kommentera!

JUDAS

OMG, Lady Gaga är snyggare än någonsin, videon är underbar och jag vet inte vart jag ska ta vägen göra med alla mina känslor♥
Denna har redan slått (med hästlängder) min gamla favoritvideo med Gaga, vilken var Bad Romance. Känner mig lite barnslig för jag vet inte vart jag ska ta vägen och är så himla uppspelt, utav en musikvideo men hello, it's Gaga, då är det tillåtet.
Dessutom sticker det mig lite i hjärtat att säga att jag tror att Gaga har tagit den plats som Tokio Hotel en gång hade för mig, känns lite så då jag är mer Gagagalen än jag någonsin var galen i Tokio Hotel. typ haha
[5] kommentarer // kommentera!

peace & love


VEM FICK JOBBET PÅ P&L?

jo jag, fick jobb på campingen då "arbetsuppgifterna kan blandannat bestå av säkerhet, jour, tältpackning eller sanitet", men ber dom mig att tömma en bajstunna så blir det /rage, kan jag lova! Och eftersom jag klickade i att jag kunde jobba endast innan och efter festivalen så antar jag att jag ska jobba innan och efter fesivalen. Dessutom har jag campingpass så funderar på att sova på campingen, iallafall någon natt skulle ju funka. Dessutom Jennifer kommer ju hit då och ska bo/campa med mig ♥
[9] kommentarer // kommentera!