RSS 2.0

Monkey Business

Godkväll, tömde nyss mobilen på bilder och hittade dessa bilder från förra veckan när jag och Lina röjde runt i Borlänges lekparker.

Jo, kom nyss hem från Gävle där jag tillsammans med pappa har hälsat på lillasyster Emilia, vi snackade mest om allt och inget och åt hamburgare, och jag som skulle vara nyttig... Ja det var iallafall trevligt då vi inte träffas så ofta, funderar dock på att snart ta tåget och spendera en helg, mer eller mindre med henne!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla en film, natti!
johan
[7] kommentarer // kommentera!

-

[9] kommentarer // kommentera!

Someone like you


Kollade nyss på Mtv video music awards och en av de som uppträdde var Adele med låten Someone like you, skulle egentligen lägga upp den videon men fanns bara med så dålig kvalitet, vilket ger mig krupp och klamydia så tog denna istället.
Jag vill att Adele föder mina barn, seriöst! ♥
[3] kommentarer // kommentera!

We can collide

When you're in unfamiliar places, count on me through life's changes, så fin ♥
[0] kommentarer // kommentera!

training

Kul att när man väl får tummen ur och bestämmer sig för att köpa gymkort, så har de höjt priset med mer än 200% eller nått, vilket betyder att jag hade inte råd, blir ju gråtfärdig.

Ja, men köpte iallafall ett par träningsskor, så får väl promenera/jogga/springa livet ur mig istället och äta rätt, för nu fan ska jag klara detta. Ska hårdträna fram tills första December och så får vi se hur det blir då.

Jag och Malin har dividerat kring detta i snart en månad och nu bestämt oss, dock får Malin gymma ensam tills jag har råd med gymkort, haha.

Om jag står ut enda tills december, vilket jag ska så har jag kommer underfund med en liten belöning, hihu!

johan

[0] kommentarer // kommentera!

Rings


OMG, ringarna är så fina, nästan så fina så jag kissar på mig utav exitement, att de kostar typ en miljard är ju en annan femma..
johan
[6] kommentarer // kommentera!

Babysittin'






Igår var jag barnvakt åt Lina, vi var ute till sena timmen! Först så kollade vi på Hur många lingon finns det i världen och efter det tog vi cykeln ner till stan och köpte lite mat. Kvällen spenderas med att cykla runt mellan nästan varenda lekplats i hela Borlänge
johan
[3] kommentarer // kommentera!

A king with no crown

johan
[2] kommentarer // kommentera!

Weekday

Want's and needs this to my closet/life:
Åh Weekday har så fina saker, vill ha i princip allt men dessa fyra artiklar fastnade lite extra. Och second hand våningen de har, mhmmh! Måste ner till Stockholm när jag börjat tjäna mer pengar och hälsa på en och annan bekant och bekanta mig med affärerna. Vad mer finns för affärer som är värda att kika in i Stockholm?
[4] kommentarer // kommentera!

Fortune Teller

Hej, följde med mamma till hennes kompis, vars kompis skulle spå mamma, kändes intressant så jag följde med.

När spå-tanten kommer ut så hälsar hon på alla utom mig, kollar bara på mig och går in. När mamma är färdigspådd och kommer tillbaka så berättar hon att spå-tanten hade pratat mycket om mig, att jag var speciell osv och ville gärna spå mig.

Är väldigt intresserad av sånt där spooky, spådom, spöken osv och har alltid varit så det var lite läskigt tycker jag att tanten såg det på mig. Eller spännande, både spännande och läskigt.

Hoppas bara inte hon spår att jag kommer tappa allt hår eller något för då blir jag fan sur.

Vad tror ni, tror ni på spådom, andar och liknande?
johan
[11] kommentarer // kommentera!

Lilo is back.

Bilderna är lånade ifrån här och här.
Lindsay Lohan poserar för Vanity Fair Italy i Juli 2011. Hon prydde även omslaget. Lindsay är tillbaka med massa magazine covers och liknande, håller på att spela in sitt tredje album och lite annat smått och gott. Hoppas bara hon håller sig på plats denna gången.
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Today's wants

Idag vill jag ha hans linne med texten "Fuck, I love you", kroppen och skorna skulle inte sitta helt fel de heller. Killen på bilden är Sammy från stylistduon The Kids. Kolla gärna in deras assköna blogg, genom att klicka på ordet blogg i den här meningen.

johan




[6] kommentarer // kommentera!

Bad boy blue Freitag

Jag och knytnäven:

Hejsan, på bilden syns det blåa i håret mer, vill dock att det skulle vara med turkost, men det fixar vi serru!

Iallafall, idag var jag med Johanna och kikade på kupolen, ett köpcentrum här i Borlänge för er som kanske inte visste det. Hem kom jag iallfall med en concealer, en plånbok, hårfärg och turkosa hörlurar som syns på bilden.

Ikväll kommer Big Brother Gurkan och någon mer till Flamingo och ska vara gäst Dj's, funderade först på att åka dit men är inte så sugen på att åka ensam så skiter nog i det och ska ju ändå upp och jobba imorgon! Vad ska ni göra ikväll då?
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Braids


Vill bara gräva in fingarna i någons hår och fläta livet ur mig!
[2] kommentarer // kommentera!

Yoü And I

Alla har säkert redan sett denna eftersom det var några dagar sedan den släpptes men ville bara lägga upp den till er som inte har så bra koll så ni kan kika på den och för att jag älskar den och Gagas videor blir bara bättre och bättre, Judas, Bad Romance och denna är mina favoriter! Vilken av Lady Gaga's musikvideor är din favorit?
johan
[4] kommentarer // kommentera!

New bling



Ville visa upp lite ringar jag införskaffat och glömt att visa, tshirten har jag köpt på tradera och fick hem idag. Insåg dock att jag redan en likadan fast grå men sånt som händer. Idag har jag sprungit runt med kära Malin, vi har kollat i butiker på kupolen och snackat skit och en del allvar i en park på stan, man får ju ta vara på de dagarna som det är fint väder nu, blir ju bara kallare och kallare för var dag som passerar.
johan
[5] kommentarer // kommentera!

In the middle of the night






Jag, Lina och Smulan satt inatt ute på altanen och käkade Chillinötter i väntan på att mamma skulle komma hem och Lina som brukar gå och lägga sig vid 10 somnade nästan ute, så söt.
johan
[5] kommentarer // kommentera!

Acapella


Älskar nog videon mer än låten, but still♥
johan

[0] kommentarer // kommentera!

yesterday

Igår så mötte jag upp Erik på Skrubben, vi satt där ett tag och snackade skit om allt möjligt, efter det drog vi till Flamman och dansade röven av oss, träffade Sanna och Mikaela från klassen gjorde jag också, de var väldigt party som vanligt. Dock saknade jag min partner in crime, Malin ♥

Tyckte iallfall att jag var skitsnygg igår, började fixa mig runt 6 helt utan anledning då jag inte hade något planerat men så hörde av mig och stämde träff med Erik. Som vanligt hade jag ingen kamera med mig men ni får en video på hur jag såg ut igår, bättre än inget I guess!

johan
[3] kommentarer // kommentera!

Gaga's giving us Donatella


Ruggigt lik Donatella Versace, fast ett århundrande yngre och mycket snyggare! And I am loving it! Vad tycker ni?
johan
[4] kommentarer // kommentera!

Can't take it!

♥johan
[7] kommentarer // kommentera!

Design

Har pillat lite snabbt med designen, om ni inte ser så uppdatera sidan så ser ni att jag ändrat färgen på bakgrunden och gjort en ny header. Tror ni jag gillar turkost? haha. Gjorde dock den nya headern bara för att den gamla var typ som en "tills-jag-gjort-en-ny"-header, men det fick denna även bli. Ska fixa nya bilder på mig själv nu någon dag i veckan och plocka ihop en even fiercer header!

Ska även försöka komma igång med det här att bli mer aktiv, vet dock inte vad jag ska köra på, vill helst ha någon mer inriktning + mitt liv/allt möjligt, så vad tycker ni? Dagens låt, dagens bild, dagens frisyr, hårtips, fråga osv? Kom med förslag, anything goes!
johan
[4] kommentarer // kommentera!

A place to live.

Tja! Har suttit ikväll och kollat runt efter lägenheter, både i Borlänge, Uppsala och Stockholm. Vill så gärna komma ifrån Borlänge och neråt i Sverige. Helst vill jag ju utomlands, men that doesn't happen over night. De människor jag kommer sakna här uppe kan jag ju hälsa på, eller så kommer de och hälsar på hos mig, nåt mer finns inte i Borlänge att hämta. Någon som har några tips angående flytt hemifrån, jobbsök eller liknande?

Men det lär ju dröja, iallafall ett halvår eller mer. Nu är huvudprioriteringen att samla ihop cash, till boende och frisörutbildning!
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Me love you long time.


Halva jag och finaste Malin ♥
johan
[0] kommentarer // kommentera!

classmate


Finns en del fräsiga byggnader här i Borlänge, detta är Biblioteket. Ser nästan ut att vara klätt i nitar.

Mitt inne i stan, fast ser ut som ute på landet.






Ber om ursäkt att mitt ansikte är skevt på sista bilden, men det är sånt som sker ibland. Dessa bilder är tagna under en eftermiddag förra veckan som jag spenderade med Sanna, en klasskompis, eller föredetta klasskompis då jag inte går i någon klass längre haha.
johan
[1] kommentarer // kommentera!

Marilyn Monroe


Idag är det precis 49 år sedan Marilyn dog. En av de vackraste kvinnorna som vandrat på denna jord. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag älskar 40, 50 och 60-tal, och Marilyn är ju verkligen det förkroppsligat. Laddade hem en torrent med 1000 bilder på Marilyn och just denna är ifrån en fotografering av fotografen Bert Stern från 1962.

johan
[3] kommentarer // kommentera!

Kaboom

God morgon! Kollade på en film vid namn Kaboom igår, den verkade lite seg och allmänt konstig i början men när den började komma igång så visade det sig att det var en toppenfilm! Händer en del konstiga saker och man får tänka, men inte för mycket, får man tänka för mycket så brukar jag stänga av! Rekomenderar den till alla och att killen i huvudrollen är sjukt snygg gör ju inte filmen sämre direkt ;)



johan
[5] kommentarer // kommentera!

100 Questions

100 frågor om mig
01. Fullständigt namn: Lars Johan Hedberg Johansson.
02. Ålder: 18, fyller 19 i oktober.
03. Vart bor du: I Borlänge
04. Bor tillsammans med: Mamma, , jesper, lina och björn.
05. Husdjur: nä
06. Färg på ditt hus: Grön
07. När är du född: 17e oktober 1992.
08. Klass: ingen.
09. Vilket år tar du studenten: 2011, alltså i våras.
10. Något jobb: Ja
11. När gick du upp i morse: 11 typ.
12. När ska du sova: Inatt.
13. Duschat idag: Nä.
14. Kramat någon idag: Ja.
15. Pussat någon idag: Ja.
16. Vad har du ätit idag: Något indiskt.
17. Dagens klädsel: Tshirt med dragkedjor på, shorts och converse.
18. Dagens smink: foundation, solpuder, ögonbrynspenna.
19. Dagens sötnos: Malin.
20. Dagens roligaste: Malin.
21. Har du många vänner: Nej, men de jag har är bra vänner.
22. Hur många har du kysst: bra fråga.
23. Vem kramade du senast: Lina.
24. Vem saknar du: Jennifer, Emilia.
25. Hur många har varit otrogna mot dig: nej.
27. Har du pojk-/flickvän: nej
28. Vem pratade du med i telefon senast: Johanna.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Johanna "åkte till stan istället, bussen verkar sen <3"
FAVORIT:
31. Film: Walk The Line.
32. Låt: Monsoon - Tokio Hotel.
33. Mat: Tacos.
34. Dryck: Chailatte.
35. Färg: Turkosis.
36. Tv-serie: Desperate Housewives.
37. Stad: Los Angeles, har dock inte varit där men ah. Annars sthlm.
38. Land: USA.
39. Ämne i skolan: Foto.
40. Tv program: rapport... nej men Ice Road truckdrivers eller vad det heter.
SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Malin.
42. Personen du pussade: Malin.
43. Gången du spydde: för någon helg sedan.
44. Gången du grät: Studentveckan
45. Pizzan du åt: Viking Kebab
46. Gången du var i Göteborg: För någon sommar sedan.
47. Gången du var i Stockholm: I maj, på klassresa.
48. Gången du duschade: Igår.
49. Gången du sov: Inatt
50. Personen som såg dig gråta: hela klassen.
51. Svart eller vitt: vitt.
52. Hund eller katt: Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: både och
54. Tvspel eller datorspel: Tvspel
55. Singel eller upptagen: Upptagen.
56. Pussas eller kramas: pussas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: sååååååå 2007
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: bb
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna: blå
62. Choklad eller lakrits: choklad
63. Göteborg eller Stockholm: stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: pizza
67. Randigt eller prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva
ANTAL:
70. Personer du älskar: några stycken.
71. Personer du hatar: någon enstaka. ogillar många.
72. Pojk-/flickvänner du haft: 2,3 typ.
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Malin och Marcus.
74. Glassar du ätit på en dag: 2
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Coachella, p&l
76. Gånger du haft minnesluckor: aldrig
77. Gånger du varit hög: ingin
78. Personer du saknar just nu: några få sådär
79. Gånger ditt hjärta brustit: för många
VEM:
80. Vill du kyssa nu: Lady Gaga
81. Träffade du senast: Johanna.
82. Sjöng du senast för: folket inne på New Yorker, eftersom Born This Way spelades.
83. Hade du senast en msn-konversation med: Inte fan minns jag, vem använder msn theese days?
84. Spelade du tvspel med senast: minns inte
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: hmmmmm,
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Han den där Breivik.
87. Förtjänar att dö: ingen.
88. Är söt: Lady Gaga och Smulan, bland annat.
89. Vill du sova jämte inatt: Någon söt.
VAD:
90. Gör dig glad: musik.
91. Gör dig ledsen: lögner och lite annat.
92. Vill du helst göra nu: mysa.
93. Önskar du att du slapp göra: betala skatt.
94. Vill du ha nu: en kram
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: ny mobil, ny kamera, ett gym, en hund, lägenhet, pengar osv osv osv.
96. Längtar du till: Flytta hemifrån.
97. Tycker du om dina betyg: njae, men assåeh ah okej
98. Ångrar du i ditt liv: inte mycket.
99. Är det bästa som hänt dig: glömmer allt, såatteeeeh.
100. Hur mycket är klockan: 23.33
johan
[3] kommentarer // kommentera!

13.34

GODDAGENS! Här i Borlänge är det jättefint väder idag och jag ska snart kasta i mig lite frukost och åka ner på stan och möta Malin. Nuförtiden äter jag alltid frukost vid 2, halv 3 tiden, har totalt vänt på dygnet och somnar väl inte först klockan 4 på nätterna. Blir nog lätt så när man inte jobbar eller så, men det blir det ändring på, börjar nämligen jobba på lördag!


Malin och jag, tagen på toaletten i skolan för två och ett halvt år sedan!

Ut i solen med er nu!
johan
[3] kommentarer // kommentera!

2008 to 2011


Såhär har jag sett ut i början av Augusti de fyra senaste åren, tycker det har skett en liten förändring iallafall, tyå frisyrmässigt. Mest har jag nog förändrats som person, eller snarare utvecklas både i mitt sätt och tänka, som person och med mitt självförtroende som förut var ganska lågt. Än idag kommer det väl dagar/perioder då jag är lite osäker och självförtroendet är lite nere, men det händer alla antar jag.

Tråkigt är dock att det inte finns helkroppsbilder som hade varit roligare att visa, men nej, har nog kanske 3 helkroppsbilder på mig själv. Dessutom är det ganska synd att de flesta bilderna jag tagit genom åren är svart/vita... Smällar man får ta när man har varit svart och svår haha!
johan
[2] kommentarer // kommentera!

The first of August


Spenderade dagen med Johanna hemma hos hennes föräldrar, fick sedan sällskap hem till Johanna av Josefine, där vi satt och var avundsjuka över johannas nya mobil. Väl hemma så grillade vi köttbullar, champinjoner och paprika, jag och mamma.
johan
[4] kommentarer // kommentera!

Party pics

Eftersom jag varken hade mobil eller kamera med mig in på Etage i Lördags så tog jag inga bilden, dock hittade jag dessa på Eriks facebook.

Jag var på en annan planet och Erik var lika pussgalen som vanligt.

Malin, Pattiz, Linn, Erik, Mirinda och Sara var glada i hatten!

Sov hemma hos Malin inatt och vaknade klockan 07.00 efter 4 timmars sömn av Malins alarm, då var det bara upp och hoppa och ut i värmen, tog sedan cykeln hem och gick och la mig igen. Vaknade runt sex igen och åkte iväg med mamma och Lina och badade lite. Är hur pigg som helst nu så kommer säkert sitta vaken hela natten.
johan
[6] kommentarer // kommentera!