RSS 2.0

blåvalar

Var hem till Malin på eftermiddagen igår och efter massa kollade på naturkatastrof och valvideor på youtube så kastade vi på oss nya ansikten och kläder och drog ut och dansade livet ur oss, sjukt kul. Var helt okej ute, stötte blandannat på "kusiner". Var dock ett tag då jag trodde jag skulle få en smäll men nä, lite bättre än alla andra, som Malin brukar uttrycka sig.
kram j
[5] kommentarer // kommentera!

ett enda virrvarv

I mitt huvud är det lite utav ett enda virrvarv av allt möjligt just nu.
Ungefär fem veckor kvar till studenten! OMG, vad ska man göra efter, vart får man pengar ifrån, ska jag bo kvar i borlänge, dra mig neråt i landet eller kanske ta och flytta utomlands? Söka till Santa Barbara city college eller jobba lite i sverige och sedan söka till Frisörcentrum i Falun? Men det som ligger närmast nu är vad fan man ska ha på sig på studenten, har köpt en kavaj och funderar på svarta skinny jeans och en vit tshirt till och sedan blinga till outfiten med massa smycken.

På fötterna tycker andra att jag ska ha converse eller sneakers, men känns lite tråkigt så kollade nyss runt lite på nätet och hittade till min stora lycka dessa på en "Mid season sale" för endast 104 kronor! HUR SNYGGA?
Kom gärna med förslag och idéer på vad som skulle vara snyggt.
[3] kommentarer // kommentera!

Twofold

kram j
[3] kommentarer // kommentera!

Für immer jetzt

Kram j
[3] kommentarer // kommentera!

But I'm still in love with Judas, baby

Äntligen har Judas kommit, lite roligt att den läckte ut idag, 4 dagar innan sagt datum eftersom det var fyra dagar innan påsk som Judas förådde Jesus. Lite käckt sådär tycker jag. Dock sägs det vara gjort med flit.

Anyhow, Im in love with it! Gillar Judas mer än vad jag gillade Born this Way när den kom, vad tycker ni?

kram j
[0] kommentarer // kommentera!

Trust no bitch

Vet att det är pixligt och så men det spelar ingen roll. Förövrigt då är detta första bilden jag inte plutar på, på ett bra tag. Är ju förresten brunhårig nu med och bild på det kommer, I promise.
kram j
[2] kommentarer // kommentera!

nya solglasögon.

H&M, 49 kronor
[4] kommentarer // kommentera!

stockholm

Några bilder från när jag var med klassen i stockholm i Torsdags.
kram j
[4] kommentarer // kommentera!

Christian Louboutin

Det enda rätta en riktig kvinna kan och ska ha på sina fötter!
NOM <3
[1] kommentarer // kommentera!

Day 27

A problem that you have had.

Det största problemet jag har haft och fortfarande har är min vikt. Är enligt mig och säkert många fler överviktig och har flera gånger fått för mig att gå ner i vikt, så tränar och bantar jag i någon dag och tröttnar. Det längsta jag hållt på är i 4 veckor och gick ner runt 8-10 kg. 

Är dock smalare nu än någonsin men antar att det är för jag växt så mycket på längden de senaste 1,5-2 åren. Jag är intesmällfet utan vill bara bli lite mindre i ansiktet och runt om magen. 

Har ingen målvikt men har på ett ungefär en bild i huvudet hur jag ska/vill se ut.
[0] kommentarer // kommentera!

plastic surgery

är sjukt fascinerad av plastikkirurgi. 

Liek you're in a wind tunnel baby, gotta luk fly' for tha ladies! Know what Im sayin'?

Nej men faktiskt, tror det finns en möjlighet att kommer se ut sådär när jag är 60+. 
Sitter man redan och planerar facelifts, nosejobs och to get my lips done när man är 18, så är det nog så framtiden kommer att se ut. 

Någon som har planerat eller har planer på att ändra på något?
[2] kommentarer // kommentera!

Virginblak wants


vill ha. borde ha. ska ha.
Fast det får ju bli när jag har pengar då såklart. Fanns dessutom så mycket mer där som jag ville ha, ville ha nästan hela sidan. Deras kläder skulle hänga så bra i min garderob och passa så bra på min kropp!
[0] kommentarer // kommentera!

sthlm

var i sthlm idag och det var riktigt skojj. eller görskoj som en göteborgare kanske skulle uttrycka sig. 

och man vet att man går i skola med bönder när alla blir helt vilda av att se barkarby, solvalla, globen osv. 
"OMG FRAM MED KAMERAN, ASSÅ DROTTNINGGATAN LIGGER JU I GAMLA STAN, OH KOLLA DÄR ÄR SLOTTET, OMG, BOR KUNGEN DÄR?" ja, seriöst, jag ville slita av mig huvudet 

jalafall, köpte solbrillor och smygfotade Marie Serneholt, sedan såg vi ett medium från Det okända, ah ni vet han med blonda lockarna? 

sedan hängde jag, malin, sara och John(hahahahahh osv) på plattan
[0] kommentarer // kommentera!

Till the world ends

Watch me move when I lose, when I lose it hard
Get you off with a touch, dancing in the dark
You know notice what I’m wearing
I’m noticing you staring
You know that I can take it to the next level baby
Hotter than the A-list
Next one on my hit list
Baby let me blow your mind tonight
[0] kommentarer // kommentera!

Day 26

What kind of person attracts you.

hmm, detta har ändrats mycket genom åren, förr var det emo boys, svart och svår, 14 år haha. 
Men humor och självsäkerhet är alltid ett säkert kort i mina ögon men inte kaxig eller för självsäker, det får mig bara att vilja slå till personen. Gärna smarta människor, eftersom jag tycker att jag själv är ganska intelligent även fast det kanske inte märks. Kreativitet. 

Utseendemässigt så är det väl smala killar mest, längd spelar ingen roll. Gärna mörkhårig, håret är väldigt viktigt. Hår, ögon och röst är det första för mig. Och humor igen, så viktigt att det kan tas upp mer än en gång, haha
[1] kommentarer // kommentera!

beslutsångesten

Ska ju då som sagt go brown with my hair, dock vet jag inte riktigt vilken brun som jag ska välja. Finns ju så mycket snyggt. Till exempel ganska kall brunt som Tyra eller Carolina Gynning fast samtidigt jädrans snyggt att gå lite varmare som Audrina. Ska iallafall göra så som Ashlee har, med ljusare toppar senare när håret blivit lite längre. Vad tycker ni? Behöver all hjälp, exempel på vad som är snyggt, vad ni tror passar mig osv

Eftersom jag ska färga topparna blåa så tycker jag att det blir snyggast om man har resten av håret i en ganska kall brun isåfall, låter inte det ganska logiskt?
[0] kommentarer // kommentera!

vad jag använder till mitt hår.

Eftersom någon på ec frågade vad jag använder till mitt hår så kan jag ju även lägga upp det här till er som undrar.
1. XL Repairing protein shampoo.
Används vid varje tvätt, återuppbyggande med keratin för normalt till torrt hår, precis som mitt, ganska torrt. Luktar äpple, väldigt fräsht och ger glans. Innehåller även värmeskydd.

2. Matrix Shade memory warm blondes.
Balsam som jag använder lite då och då, luktar skit med håret blir lent. Denna är inriktad på varma blonda hår och tillför varma pigment så just därför använder jag den sällan då håret blir gult om man använder den för ofta.

3. Crush Wonder mask tickled pink.
Ett måste. För färgade/preparerade hår och luktar ananas. Denna använder jag efter varje tvätt, står på förpackningen att den endast behöver sitta i 60 sekunder men jag brukar oftast ha den i 3-5 minuter, ibland mer. Skölj ur med kallare vatten för att stänga skikten på hårstrået. Innehåller även lite värmeskyddande ämnen och gör att färgade hår behåller färg längre. LOVE LOVE LOVE. Ett tips till alla!

4. Crush Foam former root lifter.
Köpte denna i förra veckan så har bara hunnit använda den en gång. Det är en rootlifter och ett värmeskydd och luktar ganska starkt av körsbär, alltså jättegott! Masseras in i vått hår, föna, platta, locka, whatevurr.

5. Lee Stafford poker straight.
Denna är egentligen mammas men jag "lånar" den. Värmeskydd som jag användt i ett år snart, luktar väldigt starkt men jag har ännu inte bestämt om det luktar gott eller inte. Funkar jättebra och den heter ju poker straight men funkar jättebra till att ha när man lockar håret med.

6. American Crew Defining Paste.
Typ waxgrej som jag brukar använda om jag vill att frillan ska håll sä' på plats. Väldigt mycket stadga och ger en ganska matt look. Luktar nästan inget och är väldigt lätt att arbeta in i håret. Har även ett till wax från samma märke och serie fast det är ett fiberwax med bra hållbarhet och hög glans, så brukar ha den till lite party sådär.
[1] kommentarer // kommentera!

rihannas hår alltså

dääm guuuurl 

alltså, Rihanna får gärna låna mig sitt hår 
fast då svart eller chokladbrunt, vill inte vara ginger som jennifer.
[1] kommentarer // kommentera!

Day 26

Someone who fascinates you and whyvilken skräll va?
[1] kommentarer // kommentera!

Day 25

Your favorite movie and what it's about


Walk the line.
Handlar om Johnny Cash, countrylegenden. Bra musik, snygga kläder, snyggt hår och smink. Lite coolt att Joaquin Phoenix som spelar Cash sjunger själv låtarna i filmen. 

om ni inte sett den, se den förihelvete! 
är lite countryskadad tack vare min mor.'
[1] kommentarer // kommentera!