RSS 2.0

Born This Way (Jordan Howe Megamix)

Nu drar jag till Ljungskile och firar midsommar, åter på söndag och då kommer Jennifer och så nästa vecka är det ju Peace & Love, puss på er och glad midsommar♥
j
[1] kommentarer // kommentera!

BBQ MPSTYLE

Här är lite bilder tagna under måndagen då vi spenderade kvällen och natten med grillning och party hemma hos min klasskompis Saga. Riktigt trevligt var det och när alla dragit så gick jag hem, trodde det skulle gå ganska fort med visade sig vara närmare en mil hem till mig och tog cirka en och en halv timme.


Dessutom kan jag berätta att i måndags så ramlade jag på Saras longboard och skrapade upp armbågarna och blev uppäten av mygg, sen gick jag en mil i "väldigt bekväma" converse hem till mig så imorse vaknade jag upp med blåmärken längs hela fotsulan och svart ögonskugga i hela ansiktet.

Ikväll är det förfest hos Natalie sedan utgång men jag har varken busskort att ta mig dit med eller biljett till utgången så stannar hemma och nyktrar till och färgar håret och pimpar mina skor.
j
[3] kommentarer // kommentera!

vackert väder

Det närmsta jag har varit det fina vädret ute idag är dessa två bilder jag tog genom fönstret. Även fast jag och Malin var nyktra igår så har idag vart en riktig bakis dag och jag har endast rört mig mellan köket och datorn.


j
[0] kommentarer // kommentera!

Falukalaset

Jäfäfäl, igår så åkte jag och Malin till Falun och kom precis i tid till Ebba Gold, de var asgrymt och man gapade med till de låtarna man kunde, dvs hälften haha.
Under sista låten så klev även en Freddie Mercury kopia och en gubbe utklädd till Elvis upp på scenen, ni förstår jublet från medelålderskvinnorna? 

Efteråt så drog i och hälsade på Hanna, Mikaela och Bea från klassen på Rådhuset. 

Vid halv ett tiden inatt så tog vi bussen tillbaka till Borlänge, när vi stod och försökte få tag på Frida så kom det fram en brud och frågade om hon fick låna en mobil för hon hade blivit dumpad av sin kille och hade ingenstans att ta vägen då hon inte bor i borlänge. 
Linn hette hon och följde med oss i någon timme då vi gick runt på stan. Hon sa att han hon kände igen mig och sa "umgås inte du med Moberg, Marcus Moberg?", haha när umgås jag med hårdrockare som growlar i ett metalband? 

När vi hade snackat ett tag så insåg jag att den jag sitter och snackar med, som har sagt att mitt hår är fint är ingen mindre än Linn som vann Lilla Melodifestivalen för några år sedan! Coolt ju!
Sen gick jag hem från stan, tog bara 65 minuter... 
och då gick jag fort

j
[1] kommentarer // kommentera!

Inspiration


Lite snygga bilder på lite snygga människor i lite snygga kläder lånade från Lookbook.nu
j
[0] kommentarer // kommentera!

Bill i Moskva.


Idag så befinner sig ju pojkarna från Tokio Hotel i Moskva, Ryssland. Vad de är där för att göra har jag inte riktigt fattat än men ska tydligen vara presskonferens och en "green carpet". Bill har ännu en gång piercat sig och denna gång blev det i läppen. Jag tycker att han skulle låtit bli och det är så fult att han har olika färger på piercingsmyckena. Guld i näsan och läppen och silver på resten, har man piercingar så tycker jag att då ska alla vara i samma färg. Annars är han ju för vacker alltså.
j
[1] kommentarer // kommentera!

And I took his heart when I pulled out that gun

Så himla fin! Låten är för mig ganska uttjatat då jag lyssnat på den sedan albumet läckte ut på nätet haha men videon är så fin, Rihanna är så fin, håret ska vi inte tala om. Det är ju en "weave" eller löshår på svenska, ganska uppenbart då Rihanna var nästintill snaggad för ett år sedan, men ack så fint. Brukar inte heller tycka att rött hår är så fint, men detta är MHHHHMM.
j
[0] kommentarer // kommentera!