RSS 2.0

Movie time

Laddat hem alla Sawfilmerna, eller 7 stycken, vet inte riktigt hur många det finns.. Men nu blir det movie night för hela slanten. Har dessutom tacochips, livet kunde inte vara bättre ♥
[3] kommentarer // kommentera!

The salmon dance

Johan
[0] kommentarer // kommentera!

Born to die

Faktiskt finare än både Judas och Yoü and I-videon tillsammans ♥ Sen Lanas utseende och stil är så vacker att jag inte vet var jag ska ta vägen, håller jag på att bli straight? Tror nästan det..
Johan
[3] kommentarer // kommentera!

An eye, two lips and an ear

Johan
[1] kommentarer // kommentera!

Triangulars

Hej! Som ni kanske ser så har det skett några förändringar här, har nämligen ändrat bakgrundsfärgen och gjort en ny header. Var på tiden! Vet dock inte om jag är riktigt nöjd till 100% så bli inte förvånade om designen ser helt annorlunda ut om några dagar...
Jo, både i måndags och idag(tisdag) så fick jag paket, nämligen en tröja och två par örhängen från asos.com. På bilden ser ni allt, kanske inte så mycket av tröjan men scrollar ni ner några inlägg så ser ni att jag lagt upp en bild på en svart tröja med "nät" över axlarna, den är det!
Johan
[6] kommentarer // kommentera!

Hårskrönika

Andra gör årskrönikor, så jag gör en Hårskrönika. Här under är ett axplock av frisyrerna och hårfärgerna jag haft under året som gått med första bilden tagen på nyår 2010 och sista tagen på nyår 2011.
Hade även frisyrer som jag inte har bilder på då de endast varade i några dagar. Det är ett under att mitt hår fortfarande sitter kvar och är i så pass bra kvalitet som det är. Men en summering av frillorna är nog att detta var undercuten och sidecutens år..
Johan
[4] kommentarer // kommentera!

"julafton"

Tänkte jag skulle ladda över bilderna som blev tagna på julafton från kameran till datorn och det visade sig att majoriteten av bilderna var jättedåliga, fula och rent utav skit. Dessa två var de enda någorlunda fina att kunna visa.
Lillasyster Lina och skorna jag köpte till henne i julklapp. De används fllitigt, kan jag lova!
Hur var er julafton och fick ni något spännande i julklapp?
[1] kommentarer // kommentera!

NYE 2011

Mitt nyår var hektiskt och roligt. Började kvällen med en sväng till Johanna som fyllde år, sedan åkte jag hem till Emma och festade med henne, massa tjejer, två random killar, Leidy och två Linnéor. Vid elva drog alla utom jag och Linnéa på krogen, vi gick istället till någon annan fest, firade in tolvslaget och sedan gick jag och mötte upp Julia och Robert. Vi gick hem till Patrick och Felicia, där var bland annat Jessica och Linus. Pga en persons humör så fick jag sedan gå hem genom hela Borlänge, tog två timmar och förfrös både fingrar, näsa och testiklar. Sammanfattar mitt nyår som lyckat! Hur hade ni det?
Johan
[11] kommentarer // kommentera!