RSS 2.0

A new hairdo and other stuff

Hade ju lovat för en evighet sen att jag skulle visa nya frippan, men hade nästintill glömt av det så nu får ni en där man ser på ett ungefär här det ser ut, har även lagt i en silvertoning så därför får jag höra varje dag att jag har grått eller blått hår.

Igår så var jag först iväg hem till mormor och hjälpte henne med att blandannat gräva upp och plantera en ny jordgubbsbuske, sedan iväg till Johanna och färgade och stylade hennes hår då hon skulle på romantisk middag, var inte avundsjuk alls....
Idag har jag jobbat en sväng och resten av dagen och kvällen har spenderats hemma hos Johanna. Nu ska jag kolla tågbiljetter, drar nämligen ner till huvudstaden imorgon eller dagen efter det, får se hur det blir. Hur det än blir så blir det kul.
johan

Snapshot 20110923 3

[16] kommentarer // kommentera!

Sky, the sequel


Jag tycker väldigt mycket om att ta kort på himmelen, speciellt när den är så vacker som den var för en vecka sedan, runt sjutiden på kvällen. Dock som vanligt så i princip dödar blogg.se bildkvaliteten, vilket är en aning synd.
johan
[11] kommentarer // kommentera!

In the eyes of the beholder


johan
[2] kommentarer // kommentera!

Twitter and such



För att det inte bara skulle vara två bilder som jag tog när jag åt frukost idag så kan jag dela med mig av att jag för någon timme sen skaffade en twitter, får se hur det går och följ den om ni vill, kommer troligtvis vara mer aktiv där en här!
[4] kommentarer // kommentera!

Nine years young


I lördags var det kalas då min lillasyster Lina blev 9 år gammal och om ungefär en månad är det dags för kalas igen då jag blir 19! Av mig fick Lina ett par örhängen med ugglor, de lär nog användas flitigt då hon verkade tycka mycket om dem. Kul!
johan
[6] kommentarer // kommentera!

Friday, friday!


Min och Smulans facelook of the day! Idag har jag varit en sväng hem till Annelie, snackat lite skit och gått ut med hennes två hundar. Just nu sitter jag med hårfärg i håret, och får se vad dagen har att bjuda på, kanske åker ner till staden och handlar present åt min syster som fyller år imorgon.
johan
[12] kommentarer // kommentera!

Vanity Fair

Orginalbilden lånad här.

En av "looksen" från en Vanity Fair plåtning som Gaga stod modell för i måndags, riktigt freekin' awsome om ni frågar mig, dock är detta en bild tagen av en förbipasserande och inte plåtningens fotograf. Två av de andra looksen var även de riktigt snygga men fanns inga snygga bilder på de ännu så får vänta tills de officiella bilderna dyker upp, vill ni kolla in fler bilder så finns de här.
johan
[11] kommentarer // kommentera!

Lista

Dina bästa egenskaper: Att jag är ärlig och envis.
Dina sämsta egenskap: Att jag är lat och konflikträdd.
Kroppsdel du har mest nytta av: Munnen kan man göra mycket med...
Kroppsdel du tycker bäst om: Mina axlar eller handleder.
Tror du på något? Ödet och det övernaturliga.
Frisyr: Kort, nyklippt och blondt
Ögonfärg: Ljusblåa.
Längd: Ca 185cm
Vikt: Jobbar ju på den just nu, så gisssar runt 80kg.
Skostorlek: 45.
Favoritfilm: Moulin Rouge, Titanic, Walk the line, kan inte bestämma mig för endast en.
Favoritdag: Fredag.
Favoritklädesplagg: Jeans, kan aldrig bli fel.
Musiksmak: Blandat. Pop, Rock, R´n B osv.
Öl eller vin? Öl.
Till vem vill du säga "Fuck you" just nu? Två, tre personer.
Senast film på bio: Harry potter and the deathly hallows part 2.
Vilken tv-kanal är din favoritkanal? 3:an.
Utövar/spelar du aktivt någon sport? Haha, nej....
Skriver du dagbok? Bloggen är lite utav en dagbok.
Bästa årstiden: Sommar.
Tvättar du alltid händerna efter det att du har varit på toa? Haha ja?
Favoritfärg: Turkos.
Vad skulle du aldrig ta på dig: Manchester eller något rosa.
Vad ville du bli när du var liten? Frisör.
Blev du det? Inte än iallafall.
Katt eller hund? Hund.
Vad är du rädd för? Ormar och att vara ensam.
Deppig eller glad? Just nu, lite av båda.
Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Nepp.
Hur tidigt stiger du upp? För sent.
Vem/vilka vet mest om dig? Johanna, mamma och Malin.
Vad har du på dig just nu? Svarta jeans, gråa kallingar och strumpor, grått linne och tröja.
Hur många biologiska syskon har du? Tre.
Vad är du allergisk mot? Pollen och vissa pälsdjur t.ex katt.
Märkeskläder eller secondhand? Blanda hejvilt!
Var har du ont? Just nu i ryggen för att jag sitter som ett cp.
Kan du stå på händer?: Nej.
Vänster eller högerhänt? Högerhänt.
Favoritserie: The Hills.
Gillar du att fotografera? Jadå.
Sushi eller hamburgare? Aldrig testat sushi så får säga hamburgare, for now.
Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt.
Har du någon tatuering alt. piercing? En tatuering och två piercingar.
Har du magmuskler? Nej, vill inte ha heller.
Använder du smycken? Ju mer, desto bättre!
Är du glad nu? Är i lite utav en dvala just nu med en blandning av en massa känslor.
När grät du senast? Minns inte, studenten tror jag.
Sexigaste kroppsdel: Axlar/nyckelben och läppar.
Sexuell läggning: Homosexuell.
Bästa plats på jorden: Där mina nära och kära befinner sig hihi.
johan
[14] kommentarer // kommentera!

Sky


Fullkomligt älskar hur bra kvalitet bilderna får när man laddar upp dem här.... not! Men iallafall så, sent igår kväll när jag och min mor var ute på en promenad så såg himlen mycket märklig ut men samtidigt väldigt vacker ut, ville mest bara visa det.

Idag har jag arbetat och chillelurat efteråt hemma hos Johanna, hade tänkt klippa mig och färgat håret men tar det imorgon istället då jag har i princip hela dagen ledig!
[3] kommentarer // kommentera!

Beyond the world, to the end of time

Åh, underbaraste ever! Blev åter igen kär i Bill och håret, mhm det ska vi inte ens tala om. Enda anledningen till att jag sparade ut håret var för jag ville ha likadant. Nu har ju Bill härmat mig och gått och blivit blond, nä skämt åsido. Får aldrig nog av låten, konstigt nog så hade jag dock inte sett denna videon innan.
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Movienight

Sjukt skön låt, blir lite på danshumör. Borde inte vara på danshumör, ska/får inte vara på danshumör, så får nog sluta lyssna..

Iallafall, vaknade rätt tidigt idag om man jämnför med vilken tid jag annars brukar stiga upp, hatar att vara sysslolös/rastlös/ensam. Tagit ut vovven på en promenix, druckit två koppar kaffe och käkat frulle har jag hunnit med hittills, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig hem till Josefine för movienight, vet dock inte vilken film vi ska kolla på men det blir nog trevligt, det blir det alltid med Josefine.
johan
[6] kommentarer // kommentera!

modehistoria

Min första, eller egentligen andra .gif som jag gjort utav en video, den första var med Jeffree Star haha. Åter, tack till Patrik som visade hur enkelt det är! Ser ni vem nakenfisen i gifen föreställer förresten?

Annars idag så har jag gått på stan med mina favoriter av tvillingar, Josefine och Johanna. Blev en sväng in på biblioteket och lånade en bok om modets historia från år 1900 fram till idag. Spännande är bara förnamnet!
johan
[3] kommentarer // kommentera!

dr martens

Vill ha ett par, so badly! Så orättvist att inte plånboken tycker likadant. Får väl leta efter ett par liknande som är lite billigare, får nog ta och gå på skattjakt i alla second hand butiker i trakten. Någon som eventuellt har ett par till salu eller vet vart man ska leta?
johan
[13] kommentarer // kommentera!

Sunday


Hej, sådär såg jag ut idag då, sne underläpp och skägg får man faktiskt ha på en söndag. Idag har jag jobbat en sväng, sedan träffade jag på familjen på stan. Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag bara suttit hemma, redigerat bilder och druckit en enorm mängd med vatten, väldigt törstig theese days..
johan
[3] kommentarer // kommentera!

MERRY-GO-ROUND




Skulle ju egentligen på festival i Falun efter jobbet idag, men fick inget sällskap och var inte så sugen på att åka ensam så spenderade dagen med mamma och syster istället. Kollade på mopeder och åkte karusell med rädd syster!
johan
[6] kommentarer // kommentera!

Animation


Har äntligen lärt mig hur man gör animationer i ps, med hjälp av Patriks Photoshoptips, annars brukar jag ju använda diverse sidor som gör fula vattenstämplar i bilden, vilket jag nu slipper!

Skulle kunna sitta och göra detta hela natten, men måste sova lite för jag ska träffa Malin imorgon över en sväng på gymmet! Har ju förövrigt kommit igång med träningen nu, har varit ute och sprungit/gått en timme varje dag nu i veckan och gymmade en timme i onsdags, känner mig världsbäst!

johan
[5] kommentarer // kommentera!

Congratulations!

Gör väl som varenda 14 årig Tokio Hotel-älskade flicka och lägger ut en bild på Tom & Bill Kaulitz som idag fyller hela 22 år.

johan

[1] kommentarer // kommentera!