RSS 2.0

iPhone 4

Hejsan! Införskaffade en iPhone förra veckan och är supernöjd, hade nog varit supernöjd med vad som helst efter att ha haft den mobilen jag hade innan. Har skaffat "det som hör till", instagram och wordfeud. Heter bananahamok på båda så bara att lägga till/adda eller vad man gör. Skulle dock gärna vilja ha lite tips på roliga och spännande appar!
Hoppas alla hade en trevlig halloween, jag spenderade min med att fira Jessica som fyllde 20.
johan
[0] kommentarer // kommentera!

Viribus

Hej! Tänkte bara dela med mig av vad jag köpt idag, står Viribus alt Virtbus på tshirten, vet inte vad det betyder så någon kanske kan förklara? Hittade även två par multifärgade strumpor för 30 spänn, billigt och bra.
Vaknade relativt tidigt idag så tog bussen ner till la stada och mötte på Johanna, vi kastade i oss lite thai, så gott så jag nästan kissade på mig och dog på pricken, precis samtidigt!
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Versace x H&M

Versace for H&M
[2] kommentarer // kommentera!

Epilepsi

johan
[2] kommentarer // kommentera!

Rebecca Simonsson

Så sjukt sugen på att göra något liknande med mitt hår, färgmässigt alltså!
[6] kommentarer // kommentera!

We found lovejohan
[5] kommentarer // kommentera!

Birthday

Idag såg jag ut sådär, och bilden i inlägget under är tagen på min födelsedag förra året vilket är precis ett år sedan, eller ja det är ju eftermidnatt nu så igår var det väl ett år sedan. Idag har pappa, mormor och Johanna varit här och firat mig med både fika och godis. Och gott var det, jag som knappt ätit något annat än dinkel i snart två månader.
johan
[6] kommentarer // kommentera!

Ett år sedan

Мы были так красивы, как только мы можем быть
[0] kommentarer // kommentera!

Focus

Känner mig lite proffsigare när jag kör på manuell focus, så mycket roligare för den delen med!
[5] kommentarer // kommentera!

grey area

letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt
johan
[1] kommentarer // kommentera!

Lindsay Lohan

johan
[2] kommentarer // kommentera!

wednesday october 5th

Började dagen med en stor kopp kaffe och en tallrik yoghurt. Resten av dagen har jag spenderat med min kära vän Malin, vi träffas allt för sällan nuförtiden då hon skaffat respektive och vi båda jobbar. Idag så sprang vi runt på stan och kollade, käkade Ceasarsallad och snackade av oss vad bra och dåligt som hänt i våra liv sedan sist vi sågs. Kvällen avslutades med att Malin bjöd mig på bio. Jag har inte många vänner men de vänner jag har är bra vänner och Malin är en av de få som riktigt känner mig, henne kan man lita på i alla väder. Min guldklimp! Nu ska jag fortsätta fundera på livets viktiga ting och hoppas på lite välförtjänt sömn.
johan
[6] kommentarer // kommentera!

To much thinkin'

hej! Idag har jag varit mer produktiv än vad jag brukar vara. Har nämligen setat nästan hela eftermiddagen och kvällen och kollat efter arbete och boende i Stockholm. Dock utan vidare framgång. Kollar man på hyreslägenheter eller rum så är det endast killar som söker tjejer eller tjejer som söker tjejer som inneboenden. Blir nästan lite arg. Dessutom är idag en såndär dag man gärna vill slippa, allt är bajs och när man bara sitter hemma så blir man ju att tänka på allt och inget. Tänker nog lite för mycket så får sluta med det. Iallafall, om någon har någon idé var jag kan söka jobb eller bo, lägenhet eller har ett rum jag kan hyra så är jag all ears!
johan
[4] kommentarer // kommentera!

Tjockholm

Tog endast 11 bilder under mina 5 dagar i Stockholm, dessa tre, eller egentligen fyra bilderna var de enda som var representabla. Handlade en tröja på Weekday, fastnade nästan i tunnelbanespärrarna ett flertal gånger och såg en och annan kändis, Kissie osv. En mysig vecka, med bra sällskap i fina Stockholm. Flytta dit snart? JATACK!
[7] kommentarer // kommentera!