RSS 2.0

Facelook of the day


Älskar att vakna och se så fräsch ut, nej, ironin flödar. Somnade inatt runt klockan fem efter att ha kollat på tre avsnitt utav RHOA och takfläkten som låter som atombombernas julafton. Blev väckt imorse av att Malin ringde och snackade i falsett, visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Nu ska jag ner och frossa i frukostbuffén som inte existerar här hemma, ha en bra dag allihopa!
johan
[2] kommentarer // kommentera!

Feedin' the kidz

För någon vecka sen då jag och Malin satt i en park och snackade skit, så fick vi sällskap av Malins fågelungar som hon matade med colagodisar, choklad och lite smått och gott!
johan
[1] kommentarer // kommentera!

As free as my hair.

För att citera Lady Gaga lite sådär.

Sådär ser iallafall mitt hår ut nu, efter en klippning, två blekningar och en toning, jag är så nöjd! Håret är lite mindre gult på riktigt då ljuset på mormors toalett gärna vill kasta om färgerna, det ser ni på ansiktet med för så gul är jag verkligen inte haha.

Men jag skulle gärna vill ha håret lite mer åt det silvriga hållet, så ska nog införskaffa en silvertoning eller en färgbomb i violett eller silver!

Vad tycker ni? Blev det hur snyggt som helst eller fult som stryk?
[4] kommentarer // kommentera!

Wishlist


Ett par turkosa Vans,  en  Wella Color Touch 0/6 och en Canon EOS 550D skulle inte sitta helt fel faktiskt! MMMHM!

johan
[0] kommentarer // kommentera!

West Hollywood


Såhär såg Lady Gaga ut igår när hon lämnade sitt hotell i West Hollywood, och hon är inte lite vacker heller! Skulle vilja se Gaga i en svart sopsäck för skulle kunna slå vad om att hon rockar det hur bra som helst! Ni som sett videon med livframträdandet från Paul O'Grady vet ju att hon är sjukt vacker även utan hår!

johan
[3] kommentarer // kommentera!

Changes!

Hello chicas und chicos! Igår så färgade jag håret, eller färgade är inte rätt ord, men iallafall så "färgar" jag håret just nu. Dessutom så har jag klippt av mitt långa, slitna och ganska så fula hår. Bild på nya frillan och nya färgen kan ni vänta er imorgon! Det kan faktiskt jag lova.

johan
[1] kommentarer // kommentera!

Vote for me

Är med i en tävling där man kan vinna, blandannat Beats by Dr Dre-lurar.
Klicka på bilden för att komma till mitt tävlingsbidrag och motivering, och lägg gärna en röst på mig!


johan
[3] kommentarer // kommentera!

New in


Detta införskaffades idag då jag och Malin tog ännu en tripp till kupolen, ringen är inte guldig utan silvrig, träffade på Sara, Mirinda och Jonna gjorde vi också för den delen. Det var kul då de flyttar till Malmö nästa vecka!
johan
[3] kommentarer // kommentera!

Duppä kaka


Malins tånaglar, en hyllning till Tyskland!


Duppä då, duppää kaka!

Träffade Malin idag, hon tog med sig te, melon och ett underbart humör, och jag hade kakburken i högsta hugg så vi tog ett litet kafferep på Kupolens parkering. Efter det blev det en sväng inne på kupolen och kikade inne i några butiker.
j
[10] kommentarer // kommentera!

Midsummer







Lite bilder från när jag var nere i Uddevalla och Ljungskile på midsommar ♥
j
[2] kommentarer // kommentera!

Video från Peace & Love.

Hade inte kameran med mig på Peace & Love, så det enda jag har ifrån festivalen är denna video, en till video och en bild på min lillasyster, tagen med mobilkameran haha.

Var det någon av er som läser detta som besökte Peace & Love i år?
j
[6] kommentarer // kommentera!

Rain

Allt detta regnande gör mig deprimerad, man har inte lust med något alls, går inte att vara ute och går inte att ta sig någonstans, eller jo, bussen finns ju, men ändå. Men nu i veckan blir det ändring på det då jag ska träffa de jag ska jobba för på tisdag och sedan börja jobba på lördag. Ska dessutom till Gävle någon dag och fira lillasyster!

Igår så firade vi min mammas sambo Björn som fyller 40 på Tisdag, var en hel drös folk här och hålligång i timmarna fem. När folket hade dragit hemmåt så satte sig hela familjen framför tvn, det händer inte ofta men vi kollade på någon film, tror att den hette The Town, minns dock inte om den var bra eller inte.
j
[4] kommentarer // kommentera!

Amy Winehouse


Finaste Amy, trodde det hade vänt sig med bland annat senaste trippen till rehab i Juni och nya turnén, som i och för sig blev inställd men ändå, men nu händer detta: död vid endast 27 års ålder, så tragiskt, hoppas du får det bättre nu ♥
j
[4] kommentarer // kommentera!

change of haircolor

Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår, ska färga det nu när jag klippt mig, sugen på något nytt. Fast sugen på någon ny frisyr/färg är jag väl för det mesta hela tiden. Skulle nog egentligen behöva gå i beteendeterapi mot min hårmani. Eller?

Men det jag har tänkt mig den här gången är iallafall något av alternativen nedan.

Kombinationen av svart/blondt har alltid varit en favorit, likaså turkost men vad tror ni skulle bli snyggast?

j
[5] kommentarer // kommentera!

Spice up your life

Fick för mig att kolla på Spice World igår( och i förrgår...), åh. 

Spice Girls var liksom mitt liv när jag var runt 7 år, sjöng och dansade runt framför spegeln med en hårborste som microfon och jag ville vara Geri osv. Hade tillochmed en Geri-docka.......
Hoppas verkligen de gör ännu en reunion och kör en eller flera konserter!
j
[0] kommentarer // kommentera!

Studentfoto MP3


Här om dagen trillade studentfotot och någon katalog med hela Borlänge och Säters studentfoton i. Och jag kan inte förstå varför Malins ben sticker ut, eller varför jag kisar, eller varför jag och Amanda ser ut som syskon men det är iallafall hur kul som helst!

Dessutom så var inte hela klassen rosa/lila i hyn utan det är min kamera som gärna vill kasta om färgerna.
j
[1] kommentarer // kommentera!

FOR SALE!

1. Thirt/linne/topp med nitar från Wear It, använd högst två gånger, storlek XL. 
2. Cardigan/kofta från märket TDK, storlek M. 
3. Grå munktröja med svarta detaljer/svart siden i huvan, storlek M. 
4. Halsband från Indiska, aldrig användt. 

Har även ett par knappt använda skor, storlek 44/45 i svart flätat läder i typ "tygskomodell". 

Pris får ni själv säga vad ni är villiga att ge!
[1] kommentarer // kommentera!

Graduation in pictures

Tog ju som sagt studenten den 10e Juni och här är lite bilder.
j
[3] kommentarer // kommentera!

Long time no see.


Där har ni en bild på mig, Malin och Sara tagen på studentflaket. Lagomt goa i hatten. Var ju ett tag sen jag skrev något och nu sitter jag ju ändå bara hemma så why not update ma blog liksom. Mer om vad som hänt sedan sist och kanske en och annan bild kommer lite senare för nu ska jag käka frulle.
j
[0] kommentarer // kommentera!